Esiintyjät

Esiintyjät 2020

Huom! Tapahtuma peruttu!

LAUMA

90-luvun suomirockille kumartava Lauma saapuu Monttuun!LAUMA on luonut kitaroillaan kaikuisen indierock-maailman, joka on täynnä koukuttavia melodioita sekä purevaa tekstiä.

Lauman julkaisutahti on ollut tiivis.

Debyyttialbumi "Keskeltä ohi" 2018, "Marionetti" EP 2019 ja toinen albumi "Yhtenä kappaleena" julkaistaan 21.2.2020.

LAUMA on noteerattu ehdottomasti yhdeksi vuoden vahvimmista kotimaisista debytanteista, YleX Nosteessa artistina ja saanut soittoakin kiitettävästi.

MERTA

MERTA on toinen paikallisista bändeistämme ja kuvailee itseään näin! " MERTA on suomenkielistä vaihtoehtorokkia ja screameja popahtaviin melodioihin yhdistelevä tuore kokonaisuus, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin kuultu!".


 Yhtye on keikkaillut viime aikoina mm. Kotiteollisuuden kanssa ja soinut myös radioissakin. MERTA edustaa Montturockin raskaampaa puolta, rikkomatta kuitenkaan kenenkään korvia. 


ROCK ROCK!

Johnny & The Dodgers

Johnny & the Dodgers! Tuo Hyryläläinen 1950-luvun rock'n'rollia soittava yhtye, joka sai levytyssopimuksen Vexi Salmen Levytuottajat Oy:n Rockin'-levymerkille voitettuaan vuoden 1979 rock-kuninkuus-tittelin. 

Yhtye hajosi syksyllä 1980 ja yhtyeen keulakuva Pasi Hailio palasi lavoille 1992 taiteilijanimellä Tony Montana. Hän voitti Ylen Ykköstähtikisan 1993 ja hänet palkittiin Emmalla samana vuonna. 

Vuonna 2010 Johnny & The Dodgers aktivoitui uudelleen Pasi Hailion johdolla, teki uuden albumin ja nyt vuonna 2020 yli 40 vuotta perustamisensa jälkeen Johny & The Dodgers rokkaa koko montun täydeltä kuin aikaa ei olisi kulunut välissä yhtään! 

Maustetytöt

Huh huh! Maustetytöt eivät varmastikaan esittelyjä kaipaa, mutta hehkutetaan kuitenkin hieman! Tyttöjen ensimmäinen single "Tein Kai Lottorivini Väärin" keräsi YouTubessa yli 1.2 MILJOONAA katselukertaa! Myös kappaleesta julkaistu 1000kpl vinyylipainos myytiin hetkessä loppuun, samoin kävi "Kaikki Tiet Johtaa Peltolaan"-albumin kanssa, levy oli myyty tukuista loppuun jo ennen julkaisua. 

Yhtyeen musiikkia on verrattu mm. Leevi & The Leavingsin tuotantoon, ja Duon musiikki on iskeytynyt niin nuorempien kuin vanhempienkin korviin. Tytöillä on ollut runsaasti keikkaa ja heidät nähdään Montturockin lisäksi tänä kesä mm. Provinssissa, Ilosaaressa, Ruisrockissa ja Qstockissa! 

YLE:n kirjoittamaa artikkelia lainaten : " Maustetytöt on jo ilmiö"