Festari-info

Saapuessasi tapahtumaan huomioithan seuraavat asiat!


Valo- sekä videokuvaus on sallittu ei-kaupalliseen käyttöön ilman erillistä lupaa. Järjestelmäkameroiden käyttäminen on useimmissa tapahtumissa kielletty, näin myös meillä. Ethän myöskään liitele dronellasi yleisön yläpuolella.


Koira on ystävä ja perheenjäsen, valitettavasti allergia- ja turvallisuussyistä heitä ei kuitenkaan alueelle saa tuoda. Sama koskee muita lemmikkejä.


Kyseessä on perhetapahtuma ja mukana ovat myös perheen pienimmät, tästä syystä alkoholin ja muiden päihdyttävien aineiden tuominen alueelle on ehdottomasti kielletty. Myös tupakointi katsomossa sekä lavan edustalla on kielletty.


Jätetään myös pyssyt ja puukot kotiin, ilotulitteitakin saa käyttää vasta vuoden lopussa :)


Sisäänkäynniltä löytyy käsidesiä jota voi napata mukaansa tapahtumaan saapuessa. Pyritään myös välttämään liian läheisiä kontakteja tartuntatautien välttämiseksi.


Kaikenlainen häirintä, ahdistelu ja muu vastaava on myös ehdottomasti kielletty. Olethan yhteydessä järjestyksenvalvojiin mikäli havaitset asiaankuulumatonta käytöstä.Noudattamalla näitä sääntöjä saadaan luotua kaikille turvallinen ja iloinen festivaali-ympäristö.Noudattamalla näitä sääntöjä saadaan luotua kaikille turvallinen ja iloinen festivaali-ympäristö !